Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Serviciul post vânzare

După ce ați semnat un contract de vânzare cu Arbat Homes, angajații oferă o gamă largă de servicii care vă pot interesa.

Alcătuirea unui contract pentru serviciile comunale

Cumpărarea unui apartament în Turcia presupune ca proprietarul să reînregistreze contorul pentru apă și electricitate. Compania noastră poate ajuta la pregătirea și executarea acestor lucrări. În plus, suntem întotdeauna gata să ajutăm la conectarea internetului și a liniei telefonice și, în timp. Un lucru important care ar trebui să știe cumpărătorii de apartamente: este necesar un permis de ședere pentru a deține o linie telefonică.

serviciul post vânzare

Reparația apartamentului achiziționat

Cumpărarea unui apartament într-o clădire nouă este întotdeauna o bucurie. În acest caz, nu trebuie să vă faceți griji de instalațiile sanitare vechi sau de starea apartamentului. Achiziționarea apartamentelor în clădiri vechi deseori necesită reparații. Dacă aveți nevoie de reparații de înaltă calitate – compania noastră este întotdeauna fericită să ofere serviciile noastre în comunicarea cu o echipa de maeștri. Toate lucrările vor fi realizate bine și rapid, și cu siguranță veți fi mulțumiți de rezultat.

Curățarea încăperii

În viața de zi cu zi, pot apărea o varietate de situații: nu au ordonat apartamentul înainte de o plecare grăbit, au uitat să oprească frigiderul sau apa. În orice caz, vă putem rezolva problema, trebuie doar să ne contactați și noi vom rezolva problema.

Închirierea încăperilor

Nu toți oamenii cumpără un apartament în Turcia pentru a trăi în el. Mulți fac acest lucru pentru o investiție profitabilă și ulterioara închiriere a locuinței. Dacă ați cumpărat apartament prin intermediul ArbatHomes, puteți oricând să îl dați în chirie, personalului nostru vă va ajuta și cu asta.

Închiriere automobil

Turcia – o țară minunată care păstrează multe tradiții vechi și este cunoscută pentru atracțiile sale care trebuie cu siguranță să le vizitați, dar transportului public este adesea dificilă. Pentru a vă deplasa în oraș cu un confort maxim, compania noastră vă oferă asistență pentru închirierea unui automobil confortabil și cel mai important accesibil.

Interiorul apartamentului

Interiorul apartamentului joacă un rol important în amenajarea locuințelor, dar necunoașterea orașului și a limbii turcești vă poate împiedica foarte mult. Pentru a preveni acest lucru, Arbat Homes este gata să asiste la achiziționarea mobilierului. Personalul nostru va sugera magazinele de mobilier de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Mulțumită acestui lucru, într-un timp scurt veți primi un apartament complet mobilat.

Asigurări

Pentru a evita situațiile neprevăzute, mulți oameni au început să aibă încredere în asigurări din ce în ce mai mult. Din partea noastră, suntem mereu bucuroși să oferim asistență în asigurări auto, imobile și sănătate.

Servicii de transport

Dacă întâmpinați dificultăți la cumpărarea biletelor de avion sau deplasare la aeroport, sunați-ne și vom rezolva această problemă în cel mai scurt timp posibil.

serviciul post vâzare

Avocat

Compania Arbat Homes “oferă serviciile unui avocat cu experiență care va efectua vânzarea și cumpărarea oricărui imobil pe teritoriul Republicii Turcia.

De asemenea, va efectua o verificare a proprietății

 • deducerea ipotecii;
 • datorii la plata taxelor de proprietate;
 • proprietatea reală a unui anumit obiect.

Ca pas obligatoriu, va fi verificată o autorizație de construcție, un plan de construcție pentru o autorizație și un certificat de acceptare a instalației.

Între vânzător și cumpărător în etapa următoare a tranzacției este un acord care indică valoarea obiectului, termenul de vânzare și condițiile. După aceasta, se efectuează traducerea și certificarea pașaportului pentru depunerea documentelor la Oficiul Cadastral.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send