Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?

Deschiderea unui cont într-o bancă turcă

otkrytije-bankovskogo-schjetaPentru a obține Ikamet (permis de ședere) este posibil să aveți nevoie de o declarație a contului dvs. bancar în Turcia. Contul trebuie să fie pe numele dvs. și în bancă turcă. Cum să îl creați și de ce sumă ar trebui să dispuneți?

Pentru a deschide un cont bancar în Turcia, mai întâi trebuie să aveți numărul de identificare fiscal (vergi numarası). Puteți să îl primiți la orice birou de taxe. Apoi mergeți la bancă cu acest document.

Alegerea unei bănci merită luată în serios, deoarece puteți obține o serie de avantaje. De exemplu, dacă o bancă cooperează cu orice bancă din țara dvs. sau dacă intenționați să luați un împrumut ipotecar pentru bunurile imobiliare din Turcia. Merită, de asemenea, să vă asigurați că banca are un serviciu on-line convenabil. Acest lucru este foarte util.

Bancă cel mai probabil vă va fi oferit un cont în trei valute: în euro, dolar și lire (moneda locală). Depozitele în Turcia sunt destul de profitabile conform standardelor europene. În medie este de 2,4% pe an, pentru lire între 7 și 14%. Calculul are loc pe un profit lunar.

Avantajul incontestabil al deschiderii unui cont într-o bancă turcă este că investitorii locali sunt 100% protejați de stat. Obținerea unei licențe bancare în Turcia este destul de dificilă și toate băncile sunt asigurate în sistemul de asigurări interbancare. Aceasta înseamnă că, în caz de eșec al unei bănci, puteți obține cu ușurință toți banii.

În plus, de regulă, atunci când solicitați deschiderea unui cont, vi se oferă un card. Avantajele sale sunt, de asemenea, indiscutabile dacă aveți de gând să petreceți destul de mult timp în Turcia și planificați să faceți cumpărături în magazinele locale. Dacă mai devreme, din cauza particularităților sistemului bancar din Turcia, era dificil pentru un cetățean străin să primească un card cu posibilitatea de achitarii online, acum este destul de real. Pentru a face acest lucru, va trebui doar să trimiteți o solicitare băncii.

Cele mai populare printre cetățeni străini sunt băncile: Garanti bank, AK bank, Deniz bank (oferă împrumuturi chiar și în ruble rusești), HSBC bank, Ziraat bankası, Yapı Kredi bank, Küveit Türk bank. După cum înțelegeți, alegerea aici este destul de mare și decizia finală este întotdeauna după dvs..

În ceea ce privește suma din contul dvs. nou, acesta ar trebui să fie de 6.000 $ pe an (suma poate fi echivalentă în lire turcești).

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send