Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Înregistrarea unei afaceri

981716488575c25e5494fa2.31652465Dacă vă gândeți să începeți propria afacere în Turcia, sunteți pe drumul cel bun . Pe lângă faptul că, investind în economia turcă, puteți obține un permis de ședere în această țară, sunt și alte avantaje.

În primul rând, în ceea ce privește deschiderea întreprinderii legislația turcă nu face nici o distincție între cetățeni autohtoni și cetățenii străini. Acest lucru înseamnă că vă veți bucura de aceleași drepturi și privilegii. Puteți utiliza unul dintre cele trei scheme populare: deschideți o filială a unei companii străine în Turcia, deschideți un reprezentant sau creați propria afacere de la zero. Pentru a treia opțiune, veți avea nevoie de un studiu mai detaliat al pieței locale.

În al doilea rând, Turcia are un program de promovare a investițiilor . Selectând direcția și regiunea potrivită, puteți obține diferite beneficii, începând cu un preț scăzut de închiriere și terminând cu o scutire totală de impozit.

Turcia este împărțită în patru tipuri de teritorii condiționale: foarte dezvoltate, dezvoltate, prima și a doua prioritate a investițiilor. Creând o afacere în ultimele două categorii, aveți dreptul la un “certificat de promovare”, care oferă beneficiile enumerate mai sus. De asemenea, în Turcia sunt zone economice libere în care investițiile străine sunt în mod special motivate. Acestea sunt Mersin, Izmir, Antalya, Erzurum, Mardin și altele. În ceea ce privește de domeniul afacerii dvs., vor beneficia de avantajele companiile în domeniul medicinei, educației și turismului.

Afacere în turcia Acum, să examinăm pas cu pas procedura de procesare a unei afaceri în Turcia. va trebui să obțineți numărul personal de identificare al contribuabilului. Apoi, veți avea nevoie de o cartă a companiei și de protocol – toate acestea vor trebui traduse în limba turcă, notariate și apostilate. Următorul pas este să depuneți o cerere la Camera de înregistrare și să plătiți impozitul, apoi să trimiteți un anunț publicației oficiale pentru înregistrarea unei persoane juridice. Va trebui să transferați 0,4 la sută din capitalul social către Comitetul pentru Politică Antimonopol și să deschideți conturi bancare. După aceea, puteți imprima la tipografie formularele necesare pentru lucrul dvs. (tipografia trebuie sa fie licențiată). Și ultimul punct – înregistrarea în administrația locală și plata taxelor de mediu.

În ceea ce privește partea financiară a problemei, în total, veți cheltui aproximativ 3000 de lire turcești pentru a începe o afacere în Turcia . Serviciile societăților comerciale speciale pentru colectarea de documente și înregistrarea afacerilor vă vor costa 2000-10000 lire turcești.

Managerii companiei ArbatHomes au experiență în toate problemele organizaționale la începerea unei afaceri în Turcia și vă vor ajuta cu rezolvarea acestora.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send