Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Grădinițe în Turcia

160926193659Mulți dintre clienții noștri intenționează să se mute în Turcia cu copiii lor mici. Și una dintre întrebările principale care sunt adresate: va fi posibil să aranjați un copil într-o grădiniță?

În Turcia, precum și în majoritatea țărilor CSI, frecventarea unei grădinițe nu este obligatorie. Un copil poate primi o educație preșcolară acasă dacă părinții au timp să studieze cu el. Este obligatorie frecventarea Anakoula, departamentul de pregătire pentru școală( De la vârsta de cinci ani)

Ca și în alte țări, în Tuurcia există grădinițe publice și private. Ele diferă în multe feluri, dar, în primul rând, bineînțeles, în prețuri.

grădinițe de stat

În grădinițele de stat primesc copii de la trei ani. Aici sunt cursuri de dezvoltare, învață să citească și să scrie. Proces de învățare se desfășoară în limba turcă, ceea ce poate fi oarecum incomod pentru cetățenii străini. Cu toate acestea, opțiunea este potrivită pentru cei care doresc să adapteze copilul la viața locală cât mai repede posibil.

Toți copii sunt acceptați în grădinițele de stat, indiferent de naționalitate, dar pot cere Ikamet de la părinți (permis de ședere în Turcia). De asemenea, veți avea nevoie de un certificat de la medic pentru starea sănătatii a copilului și un certificat de vaccinare.

Este dificil să intri în grădina de stat. De regulă, sunt o mulțime de oameni dispuși și “concurența” este mare, de aproximativ 10 persoane pe un loc. Dar aceasta este o mare opțiune pentru educația preșcolară bugetară. Taxa lunară în grădina de stat este de numai 200-350 de lire turcești.

grădinițe private

231619oxv07web53zcb0wvCa și în țările CSI, cu grădinițele private, este mult mai ușor decât cu cele de stat. În primul rând, nu este dificil să-ți aranjezi copilul la grădiniță privată (chiar dacă nu a împlinit încă trei ani) doar că asta va costa 600-1200 lire pe lună. În al doilea rând, cel mai probabil, că nici Ikamet nu aveți nevoie, nici certificatul medical nu vă vor întreba aici. Deși depinde numai de politicile administrației grădiniței.

Un alt avantaj al unei grădini private este că se poate concentra pe învățarea unei anumite limbi. Grădinile private din Turcia sunt americane, engleze, germane, ruse,și, desigur, turcești. Adică, copilul dvs. va putea să primească educație preșcolară într-un mediu lingvistic confortabil.

Pentru o taxă suplimentară, puteți utiliza serviciul de livrare a copilului la grădiniță și înapoi. Pentru 100-200 de lire pe lună, bebelușul tău va fi condus la grădiniță într-un autobuz special chiar de la ușa casei.

În ceea ce privește programul și în grădinițele de stat și private, acesta va fi bogat, variat și interesant. În Turcia, educația este tratată foarte atent. Aproximativ 10% din bugetul total al țării este alocat pentru finanțare.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send