Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Asigurare de sănătate

rmwmfoj5336259Când cumpărați o locuință în Turcia pentru reședința permanentă, nu uitați să vă ocupați de sănătatea dumneavoastră. De fapt, începând cu 2014, a intrat în vigoare Legea privind cetățenii străinii și protecția internațională. Unul dintre aspectele acestei legi este dispunerea obligatorie a unei asigurari medicale pentru a trăi în străinătate. Turcia nu face excepție. Cetățenii cu vârste sub 18 ani și peste 65 ani sunt scutiți de asigurarea obligatorie. În alte cazuri, permisul de ședere se eliberează numai după asigurarea de sănătate.

De unde să începem?
Principala întrebare care îi interesează pe ruși este dacă posibilitatea să se folosească asigurarea rusă în Turcia? Desigur, răspunsul în acest caz va fi negativ. Când primiți un permis de ședere în Turcia, va trebui să beneficiezi de o asigurare locală pe un an. De regulă, acesta include servicii precum tratamentul ambulatoriu, consultația unui medic, teste și chiar tratamentul chirurgical. Dar pentru vizita la medicul dentist va trebui cel mai probabil să plătiți suplimentar.

Cum să alegi o companie de asigurări?
Totul depinde de dorința dumneavoastră și de capacitățile financiare. Costul polițelor și acoperirea în diferite companii poate varia semnificativ. Cele mai populare în rândul străinilor sunt polițele de asigurare ale Ankara sigorta, Guneș sigorta, Yapı kredi sıgorta, Aliyanz sıgorta, Acıbadem sigorta, Groupama sigorta, Ak sigorta, Axa sigorta și multe altele.

Ce documente sunt necesare?
Pentru a face o poliță, veți avea nevoie de un pașaport din străinătate și de un permis de ședere (dacă aveați unul), precum și o sumă de bani care este declarată de companie.

Cât costă asigurarea?
Costul asigurărilor anuale variază în medie de la 400 la 3000 de lire turcești. În dependență de sex, vârsta, alegerea companiei de asigurare și zona de acoperire.

Pot obține o rambursare pentru asigurare?
Da. În două cazuri: dacă aveți asigurări de la o altă companie și dacă vi se refuză un permis de ședere.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send