Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Întreținerea proprietății

jditd01w388043 Mulți dintre clienții noștri sunt încă interesați de întrebarea: cât costă întreținerea imobilului din Turcia?.

Primul lucru pe care ar trebui să știți: taxa anuală pentru locuințe în Turcia este de 0,2-0,4% din valoarea declarată a obiectului. Această plată poate fi împărțită în două părți, care sunt plătite în aprilie și noiembrie.

În ceea ce privește serviciile , acestea nu vă vor lovi în buzunar. Costul aproximativ al alimentării cu apă este de 1,3-1,8 Euro pe metru cub, electricitate – 0,11-0,18 Euro pe kilowatt oră.

O linie separată de cheltuieli va fi Aidat – întreținerea teritoriului . În complexe mari, pe lângă curățarea teritoriului și colectarea gunoiului, acesta include munca unui manager și grădinarulu, curățarea piscinei și multe altele. Aceste costuri variază între 10 și 150 de euro, în funcție de gama de servicii oferite.

Toate aceste costuri, precum și plățile lunare de împrumut pot fi acoperite de la închirierea locuinței. Dacă achiziționați proprietăți imobiliare în acest scop, trebuie să știți în avans costul aproximativ al locuințelor închiriate în Turcia. În medie, va fi de 500-2000 de euro pe lună. Impozitul pe locuințe închiriate este de 18%.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send