Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Venituri din închiriere

--------------Turiștii tot mai des aleg rute cât mai neobișnuite și independente. În ciuda numărului mare de hoteluri de lux de pe coasta mediteraneană a Turciei, popularitatea apartamentelor închiriate continuă să crească.

De aceea, închirierea apartamentelor în Turcia este convenabilă. Cursul valutar este în permanentă variație, însă costul locuințelor este în creștere constantă. Ce beneficii veți obține când dați în chirie apartamente?

Profit
Fără îndoială, acesta este un plus major. De închirierea locuințelor sunt interesate nu numai persoanele care vin în vacanță la odihnă dar și de persoane care vin în Turcia pentru lucru și își caută un loc de trai

Indiferent de opțiunea de închiriere pe care o alegeți – pe termen scurt sau pe termen lung – veți obține oricum un profit. În cazul locuințelor de închiriere pe termen scurt, puteți solicita o chirie destul de mare. Dar merită să vă gândiți că trebuie să cheltuiți bani pentru mobilier, vase și textile, astfel încât viața oaspeților dvs. să fie confortabilă și să vină din nou la dvs. De vreme ce este nevoie de mult timp să căutați clienți de sine statător (mai ales dacă vă aflați într-o altă țară), ArbatHomes oferă un serviciu de închiriere pe termen scurt. Compania își asumă nu numai căutarea clienților, ci și controlul asupra plății facturilor și întreținerea apartamentului în starea lor inițială.

În cazul închirierii pe termen lung, sunt mai interesați de un apartament nemobilat, dar în astfel de condiții chiria va fi semnificativ mai mică.

Rambursare rapidă
Vă puteți aștepta la un profit anual în mediu de 5 – 7% din valoarea apartamentului, inclusiv costul de Aidat (plata pentru întreținerea locuințelor) și facturile de utilități.

Oportunitatea de a vă relaxa într-o țară însorită
Atunci când dați în chirie o locuință pe termen scurt, vă puteți relaxa din când în când și dvs. în propriul apartament pe litoralul însorit a Turciei. Regimul fără vize permite rudelor și prietenilor să vă viziteze în orice moment. Clima minunată, în care 300 zile însorite pe an, vor lăsa doar impresii plăcute!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send