Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Școli în Turcia

wpid-28fb4c6d716594d910f9e35c720aa99aDacă ați cumpărat o proprietate în Turcia, cu scopul de a vă muta cu traiul, atunci acest articol este pentru dvs.. Aici analizăm principalele puncte referitoare la sistemul de învățământ din Turcia.

Să începem cu faptul că învățământul din Turcia este de 12 ani și cât mai aproape posibil de standardele europene. Învățământul la școala primară este obligatoriu, iar gimnaziu și liceele sunt opționale. Și în timp ce studiază în gimnaziu, copilul își poate alege deja profilul: umanist sau tehnic

Cetățeni trăini în școlile turcești primesc fără probleme. Trebuie să prezinte doar un permis de ședere în Turcia o declarație adresată directorului școlii și achitarea taxei de studii. Părinții ai căror copii vor fi predate în școlile turcești din clasa a doua și mai sus, va trebui să aibă un certificat de locul de învățământ anterior.

Anul școlar începe în Turcia la jumătatea lunii septembrie și se încheie la jumătatea lunii iunie. În plus față de vacanța de vară, copiii au o odihnă câteva săptămâni în timpul iernii și la unele sărbători.

Educația în școlile de stat este gratuit și se desfășoară în limba turcă. Lecțiile sunt proiectate pentru o jumătate de zi, în școli au neapărat locuri de joacă confortabile. Singurul dezavantaj este numărul de elevi dintr-o clasă – ca regulă, sunt 40-50 elevi într-o clasă.

În instituțiile de învățământ de stat elevii sunt acceptați dacă au reședință în Turia, pe când în cele private aceasta nu este obligatoriu. În plus, elevii pot ajunge la școală din orice zonă cu ajutorul unui autobuz special. Învățământul este plătit – costul său variază în medie de la 3.500 la 5.000 de euro pe an.

Dacă este important să studiezi în limba rusă , este destul de rea să găsești astfel de opțiuni. Sunt școli de limbă rusă în multe orașe, inclusiv Antalya, Alanya și Istanbul. Unele dintre ele oferă posibilitatea studierii aprofundate a limbii turce, în altele aceasta este predată ca o limbă străină.

Există în Turcia și școli cu studii aprofundate ale limbii engleze. De exemplu, școala privată TED koleji, una dintre filialele care se află în Alanya, este renumită pentru profesorii foarte puternici de engleză. Cunoscută pentru abordarea ei progresivă, Doğa Koleji încearcă să ofere studenților învățarea limbilor străine de către profesorii care sunt, de asemenea, extrem de eficienți.

Pe lângă științe și limbi străine, în școlile private se acordă o atenție deosebită educației fizice și estetice: unele școli au piscine proprii, stadioane și terenuri de sport. O atenție sporită în întreaga țară este acordată sportului. Fotbalul este, de fapt, o “boală” națională – diferența de opinii cu privire la care echipă este cea mai bună poate fi mult mai critică pentru relațiile prietenoase și chiar de afaceri decât pentru opiniile politice. De regulă, copilul poate alege suplimentar frecventarea cercurilor de dansuri sau artă.

Deci, puteți să vă asigurați că nu este dificil să alegeți o școală pentru copilul dvs., sunt multe opțiuni interesante și variate pentru fiecare gust și buget.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send