Căutare

Imobile în Alanya

Imobile în Antalya

Imobile în Belek

Imobile în Bodrum

Imobile în Gazipasa

Imobile în Kemer

Imobile în Mersin

Imobile în Side

Imobile în Istanbul

Imobile în Fethiye

 • Cine este
  Cine este
  Vitana Kalnenek
 • Încă nu îl cunoșteți pe
  Încă nu îl cunoșteți pe
  de Andrey Baranov?
 • Tatyana Pecker
  Tatyana Pecker
  Cine este?
 • Munira Imankulova
  Munira Imankulova
  Cine este?
 • Cine este
  Cine este
  Syuzanna Paiz?

Universitățile din Turcia

Стамбульский-технический-университет-İstanbul-Teknik-ÜniversitesiFrontierele se extind continuu și acum ceea ce părea practic imposibil cu câteva decenii în urmă devine realitate.

Pentru a obține o educație într-o universitate străină devine mai ușoară în fiecare an. Astfel, începând cu anul 2010, regulile de admitere a cetățenilor străini în instituțiile de învățământ superior din Turcia s-au schimbat. Acum, solicitanții nu trebuie să treacă prin examene speciale. Tot ce aveți nevoie este un certificat, examen IELTS / TOEFL sau un test de limbă turcă. Fiecare universitate își stabilește propriile reguli. Puteți să vă informați pe site-ul oficial al instituției pe Internet. Toți elevii pot obține o viză de student și permisiunea de a locui în Turcia pe durata studiilor. Nu trebuie să uităm că, pentru cetățenii fiecărei țări, termenul lor de ședere fără viză – de regulă, este de la 30 la 90 de zile. Înainte de sfârșitul acestei perioade, solicitantul trebuie să solicite un permis de ședere.

Cu toate acestea, de ce totuși Turcia? Învățământul superior din această țară are multe avantaje incontestabile. În primul rând, este un nivel ridicat de educație și respectarea tuturor standardelor internaționale. Diplomele universităților din Turcia sunt foarte apreciate în Statele Unite și Europa. Multe universități sunt printre cele mai bune din lume. Cum ar fi Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu, Universitatea Bosphorus, Universitatea Tehnică din Istanbul, Universitatea Sabanji, Universitatea Bilkent, Universitatea Koç.

În al doilea rând, este o oportunitate de a studia într-o limbă străină și, prin urmare, de a crește atractivitatea candidaturii pentru viitoarea angajare în câmpul muncii. De exemplu, într-una dintre cele mai vechi și mai mari instituții de învățământ din Istanbul, Universitatea din Marmara se predă în 4 limbi: turcă, engleză, germană și franceză.

27561_1_0f61c201c1Al treilea avantaj al studierii în Turcia este un cost relativ scăzut. Îmbunătățirea continuă a calității învățământului, universitățile turcești de mulți ani păstrează ratele la același nivel. Atunci când alege limba turcă, taxa pentru un an de studiu pentru cetățeni străini variază de la 250 la 750 de dolari. Dacă doriți ca cursurile să fie citite în limba engleză, taxele de școlarizare vor fi între 450 și 1500 USD. În orice caz, în universitățile europene ratele vor fi mult mai mari.

În ceea ce privește locuințele, în majoritatea universităților din Turcia există camine pentru studenții străini. Cazare în ele variază de la 30 dolari la 300 dolari pe lună. Dacă nu doriți să trăiți în campus, puteți găsi apartamente în oraș pentru orice gust și buget.

Un bonus plăcut pentru o bună educație superioară, extinderea orizonturilor, creșterea abilităților lingvistice, perspectivele de carieră atractive și cunoștințe noi, plăcut va fi și climatul Turciei, ce este unul din motivul pentru care mulți studenți ajung să aleagă universități din Turcia. Fiind implicat în obținerea învățământului superior, vă puteți bucura de toate beneficiile unei vieți confortabile. Soarele, care strălucește 300 de zile pe an, marea caldă, fructele și legumele mereu proaspete este un adevărat paradis pentru tineri. În plus, rudele și prietenii studenților îi pot vizita cu ușurință, deoarece nu este necesară viză pentru a intra în țară.

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send