Căutare
Rezultatul căutării

Cikcilli este situat pe un deal blând de deasupra drumului de bypass.

Cikcilli nu are acces direct la mare, dar drumul de la cel mai înalt punct până la plajele din Alanya nu depă-șește 4 kilometri.

Imobiliară în Cikcilli este oarecum diferită de imobiliare în zonele centrale. De exemplu, este permisă con-struirea în 8-12 etaje. În plus, aici sunt numeroase reședințe de prestigiu, ceea ce face zona atractivă pen-tru străini.

Atunci când achiziționați apartamente în Cikcilli, puteți fi sigur că le puteți închiria cu ușurință, dacă este necesar.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send