Căutare
Rezultatul căutării

Demirtas este una dintre cele mai îndepărtate zone din Alanya. Dar acest lucru îi dă un farmec deosebit, deoarece aici sunt mult mai puțini turiști decât în centrul istoric al orașului. În plus, această zonă este cea mai apropiată de aeroportul “Gazipasa”, ceea ce îl face atractivă atât pentru turiști, cât și pentru proprietari.

Demirtas ar putea să nu ofere încă oaspeților săi aceeași infrastructură bine dezvoltată ca și alte zone ale orașului Alanya, dar are o serie de avantaje pentru cei care preferă un ritm liniștit de viață. Tacerea, singurătatea, peisajele muntoase magnifice, plajele nealterate și o atmosferă ecologică – toate acestea așteaptă cumpărătorii de case din Demirtas.

Prețurile imobiliare Demirtas încep de la 57.500 de euro. Cazarea aici este considerată elită și rentabilă.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 2
Obiecte: 20 40 100

Apartament spațios cu mobilier la un preț avantajos.
№ 2577

Apartament spațios cu mobilier la un preț avantajos.

2+1
Alanya, Demirtas
130 m²
Preț: 42 000

Apartament 2+1 cu bucătărie separată în zona Demirtas
№ 2403

Apartament 2+1 cu bucătărie separată în zona Demirtas

2+1
Alanya, Demirtas
134 m²
Preț: 65 000
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send