Căutare
Rezultatul căutării

În doar câțiva ani, Tosmur sa întors de la marginea orașului într-un cartier de prestigiu. Proprietatea în Tosmur este foarte popular printre străini. Datorită peisajului local, zona este parțial situată pe un deal, ceea ce vă permite să obțineți o vedere panoramică uimitoare de pe balcoanele apartamentelor din Tos-mur.

În plus, Tosmur este una dintre atracțiile locale – râul Dim, de-a lungul căruia este prevăzută cu o frumoasă promenadă pentru plimbări sere plăcute.

În Tosmur există tot ceea ce este necesar pentru o viață confortabilă: supermarket-uri mari, cafe-nele, restaurante, farmacii, măcelari și piețe orientale cu fructe și legume proaspete.
Pentru a ajunge în centrul orașului Alanya de la Tosmur nu este dificil, deoarece toate rutele de transport în comun trec prin această zonă.

În următorii ani, un tunel sub râul Dim va fi finalizat în Tosmur, ceea ce va face posibilă abandona-rea traseului de-a lungul mării și extinderea terasamentului. Desigur, aceasta va duce la o creștere semnifi-cativă a prețurilor locuințelor. Acesta este motivul pentru 2017 este cel mai bun moment pentru a cumpăra imobiliare în Tosmur la prețuri vechi

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 2
Obiecte: 20 40 100

Apartament 2+1 în Tosmur
№ 2451

Apartament 2+1 în Tosmur

2+1
Alanya, Tosmur
102 m²
Preț: 66 000

Duplex excelent lângă râul Dim
№ 2484

Duplex excelent lângă râul Dim

3+1
Alanya, Tosmur
250 m²
Preț: 147 000
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send