Căutare
Rezultatul căutării

Antalya este cel mai mare oraș de pe coasta mediteraneană a Turciei. Aceasta este o metropola clasică cu multe atracții și divertisment. Aici veți găsi tot ceea ce dorește inima dvs.: magazine, restaurante, centre comerciale, parcuri de apă, saloane, centre de divertisment, cluburi de noapte și multe altele. Un plus in-contestabil din Antalya este, de asemenea, că distanța de la oraș la aeroport este de numai 12 kilometri.

Atracțiile din Antalya nu sunt luate în considerare. Pentru a le ocoli pe toate, va dura mai mult de o săptă-mână. Gemul Antalyei este Kaleici – Orașul Vechi. Aici puteți vedea epoca romană, bizantină, otomană și turcă, capturată în piatră.

Antalya este perfect pentru o viață confortabilă și pentru afaceri. Infrastructura aici evoluează în mod con-stant și, odată cu creșterea prețurilor la locuințe. Dar chiar și în această privință, imobilul din Antalya rămâ-ne unul dintre cele mai accesibile pentru străini. În plus, există o cerere foarte mare de locuințe închiriate, ceea ce sporește semnificativ șansele de recuperare rapidă a investițiilor.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 1
Obiecte: 20 40 100

Новый проект – жилой комплекс !
№ 646
Комплекс расположен в районе Коньяалты (Хурма), отличается качетсвом строительс...
1+1, 2+1, 3+1, 5+1
Konyaalti
53, 120, 188, 206 m²
Preț: 51 000
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send