Căutare
Rezultatul căutării

Konyaaltı este o zonă nouă și foarte promițătoare din Antalya, care se află la 15 minute de centrul orașului. Lungimea sa este de 10 kilometri, iar lățimea plajei este de aproximativ 50 de metri.

În ciuda faptului că Konyaalti este un cartier destul de tanar, infrastructura urbană este bine dezvoltată aici. Konyaaltı are totul pentru o viață confortabilă: instituții de învățământ, spitale și farmacii, sucursale bancare și case de schimb valutar, cafenele și restaurante, precum și facilități de divertisment (muzeu mi-niatural, parc oraș, acvariu, parc acvatic, delfinariu și multe altele).

Imobilele din Konyaalti sunt reprezentate în principal de case cu 4 și 9 etaje, deși în adâncul cartierului se află și clădiri înalte. Dezvoltarea se realizează atât în sens punctual, cât și în funcție de obiectivele microdis-trictelor (de exemplu, noul cartier rezidențial “Persimmon”). Toate locuințele sunt închiriate cu mobilier original, mobilier și aparate de uz casnic.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 1
Obiecte: 20 40 100

Новый проект – жилой комплекс !
№ 646
Комплекс расположен в районе Коньяалты (Хурма), отличается качетсвом строительс...
1+1, 2+1, 3+1, 5+1
Konyaalti
53, 120, 188, 206 m²
Preț: 51 000
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send