Căutare
Rezultatul căutării

Lara este una dintre cele mai prestigioase și populare zone printre străini. Acest lucru se datorează apropi-erii de aeroportul din Antalya (numai 8 kilometri), plaje largi de nisip și infrastructură bine dezvoltată. În plus, din mai până în octombrie se desfășoară Festivalul Internațional de Sculptură în Nisip, care atrage și mulți turiști.

Principala atracție naturală a orașului Lara este Parcul Național, cu cascade, peșteri și copaci vechi. Dar pe lângă el există multe locuri naturale frumoase, adaptate pentru o vacanță de familie liniștită.

Imobiliară în zona Lara se caracterizează printr-o lichiditate ridicată. Cumparand aici apartamente pentru inchiriere ulterioara, veti face o investitie excelenta in viitorul dumneavoastra. Datorită fluxului imens de turiști, proprietatea în Lara este întotdeauna foarte populară.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send