Căutare
Rezultatul căutării

Belek, situat la 30 de kilometri de Antalya, este considerat una dintre cele mai scumpe și mai prestigioase stațiuni din Turcia. Aici sunt cele mai bune 5 * hoteluri din țară, restaurante de lux, magazine de bijuterii, precum și cursuri și cluburi de golf.

Din Belek puteți ajunge cu ușurință la multe atracții (de exemplu, orașele antice Side și Aspendos). De asemenea, de aici puteți ajunge rapid la Antalya, care, la rândul său, oferă o mare varietate de divertis-ment.

Cel mai adesea, Belek este preferat de oamenii cu un venit bun, iubitorii de odihnă confortabilă, precum și de adepții unui stil de viață activ.

În ceea ce privește imobilul, prețurile pentru metri pătrați în Belek vor fi semnificativ mai mari decât în întreaga țară. Cu toate acestea, aici aveți întotdeauna o alegere: apartamente obișnuite, un penthouse sau o vilă lângă mare

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send