Căutare
Rezultatul căutării

Bodrum – cel mai ravus loc din Turcia, o stațiune situată pe coasta Mării Egee. Fanii vin aici pentru a petrece timpul activ, variat și distractiv. Bodrum are propriul aeroport, ceea ce simplifică foarte mult drumul spre stațiune. Charterele zboară aici în timpul sezonului de plajă și zborurile de legătură din țările CSI în restul timpului.

În orașul însuși și în împrejurimile sale există numeroase atracții, la care cunoașterea va dura mai mult de o săptămână. Monumentele istorice sunt una lângă alta în Bodrum, cu o natură absolut frumoasă și un climat foarte blând. De exemplu, Insula Neagră, situată în apropierea stațiunii, este renumită în toată lumea pen-tru nămolurile sale de vindecare și izvoarele minerale.

Proprietatea în Bodrum se caracterizează printr-o combinație excelentă de “calitate-preț”. Prețul mediu pe metru pătrat este ceva mai mare aici decât pe coasta mediteraneană, dar, cu toate acestea, mult mai profitabil decât în Europa în ansamblu.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send