Căutare
Rezultatul căutării

Fethiye este un oraș în sud-vestul Turciei și o stațiune populară. Cel mai apropiat aeroport este Dala-man Airport, cu zboruri directe din Rusia și țările CSI.

Fethiye este mai renumită pentru natura sa incredibil de frumoasă decât diferitele antichități. Dacă vă place să petreceți timp în natură, aici veți avea multe opțiuni: Parcul Național Saklykent, Parcul Național Blue Lagoon, Muntele Babadag, Peninsula Turtle, Golful Cleopatra, Laguna Oludeniz și cel mai romantic loc de pe pământ – Valea Fluturilor. Toate acestea se află în imediata apropiere a stațiunii. Apropo, există, de asemenea, o mulțime de situri istorice aici.

Sunt foarte puțini ruși în Fethiye. În principiu, europenii se odihnesc aici și cumpără proprietăți. Prețuri-le locuințelor sunt destul de ridicate, dar sunt în concordanță cu calitatea construcției și nivelul servicii-lor locale. Achiziționarea de bunuri imobiliare în această regiune este o investiție excelentă. Astfel de investiții se redescorează rapid datorită creșterii constante a prețurilor și a lichidității ridicate.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send