Căutare
Rezultatul căutării

Până de curând, Gazipasa nu era cunoscută în afara Turciei, dar totul sa schimbat odată cu deschiderea ae-roportului internațional aici. Astăzi, Gazipasa este încă un oraș mic, dar dinamic în dezvoltare, cu o infras-tructură excelentă și cu cea mai curată mare. Ce altceva aveți nevoie pentru un proprietar de proprietăți în Turcia?

Gazipasa combină în mod miraculos clădiri vechi frumoase, monumente arhitecturale, hoteluri moderne și elegante, terenuri de banane, plantații de fructe, păduri de conifere și o infrastructură dezvoltată. Acest oraș, lipsit în mod ilegal de atenția turiștilor, atrage prin individualitatea sa și ritmul măsurat al vieții. De aceea, stațiunea este perfectă pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp singur cu natura și să se bucure de frumusețea neatinsă a mării.

Imobilele din oraș se disting încă prin prețuri extrem de accesibile. Nu sunt atât de multe oferte aici ca în Alania vecinătate, dar aceasta este doar o chestiune de timp.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send