Căutare
Rezultatul căutării

Istanbul Cel de-al treilea oraș ca mărime din Europa și capitala culturală a Turciei – Istanbul a atras în-totdeauna turiști din întreaga lume. În ceea ce privește populația, este al doilea doar în Moscova și Londra.

Sute de aeronave din întreaga lume zboară zilnic spre aeroporturile din Istanbul. Acest oraș este vizitat pentru a se arunca în atmosfera unei metropole frumoase, pentru a merge pe străzile sale, pentru a prinde o interconectare complexă a religiilor și culturilor, a face cumpărături de neuitat și a vizita multe atracții turistice.

Nu este surprinzător că prețurile la proprietăți din Istanbul sunt în continuă creștere. Deci, doar pentru perioada din 2012 costul de apartamente aici aproape sa dublat. Piața imobiliară din Istanbul oferă atât apartamente destul de obișnuite pentru persoanele cu venituri medii, cât și multe complexe și vile de lux. Acesta este motivul pentru proprietarii de bunuri imobiliare în acest oraș sunt multe celebrități lu-me. Cele mai ieftine imobiliare din Istanbul pot fi achiziționate numai la periferie și cele mai scumpe – pe o mică fâșie a coastei cu vedere spre Bosfor.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send