Căutare
Rezultatul căutării

Kemer este o stațiune populară pe coasta mediteraneană a Turciei, fiind situată la 42 de kilometri de Ae-roportul Antalya și are o lungime de 70 de kilometri de-a lungul mării.

Industria turistică din Kemer a fost inițial concentrată în special asupra rușilor. Aproape toți proprietarii de magazine și personalul hotelului vorbesc rusă aici. Kemer este ales de cei care visă de o vacanță de plajă confortabilă. Plajele din Kemer sunt pietricele, iar atracțiile cele mai populare sunt golful, discotecile, bow-lingul, un raliu oraș în Campionatul FI World Rally și, bineînțeles, un tur al obiectivelor turistice.

Imobiliară în Kemer este foarte popular atât cu familii tinere cu copii și printre persoanele de vârstă de pensionare. Toată lumea găsește ceea ce căuta: viața de noapte activă, obiectivele turistice, teritoriul bine amenajat, plajele largi și marea curată, infrastructura dezvoltată, divertismentul pentru copii și clima blân-dă. Prețurile de proprietate în Kemer sunt relativ scăzute. Mai ieftin decât aici poate fi, probabil, numai în Alanya. Apartamentele din Bodrum, Antalya și Istanbul vor fi mult mai scumpe.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send