Căutare
Rezultatul căutării

Mersin este cel mai mare port din Marea Mediterană din Turcia. Mai recent, turismul nu a fost foarte dezvoltat, iar sectorul industrial și comercial a adus venitul principal locuitorilor din zonă.

Cu toate acestea, în ultimii ani, orașul a reușit să găsească echilibrul perfect între industrie și turism. În Mersin, există turiști care au cu adevărat ceva de văzut aici. În plus față de plajele de lux curate, hoteluri de lux pe prima coastă, palmieri și plantații de mirt, zone de mers pe jos și infrastructură convenabilă, orașul are o istorie bogată. Astfel, în timpul săpăturilor din Mersin, au fost descoperite 23 de straturi culturale.

Prețurile de proprietate în Mersin sunt destul de scăzute după standardele locale. Cu toate acestea, aici puteți alege atât apartamente mici, cât și apartamente de lux într-un complex rezidențial nou cu infras-tructura unui hotel de 5 *. De asemenea, disponibile pentru vânzare sunt terenuri care pot fi folosite pen-tru a construi un hotel sau un complex comercial.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send