Căutare
Rezultatul căutării

Side – un mic oraș între Antalya și Alanya. În ciuda micului său teritoriu este considerat unul dintre cele mai populare stațiuni mediteraneene. Dragostea turiștilor se datorează plajelor lungi și curate, proximității relative cu aeroportul, precum și un număr mare de ruine a clădirilor antice.

Atunci când alegeți imobil aici, trebuie să țineți cont de preferințele dvs. Deci, la vest este o destinație turistică populară și, prin urmare, o zonă destul de zgomotoasă. În est, hoteluri mult mai mici și un ritm mai relaxat de viață.

Dacă veți cumpăra un imobil pentru a îl da în chirie ulterior, atunci Side este varianta excelentă. Clima caldă vă permite să vă relaxați aici chiar și în sezonul de iarnă. De regulă, temperatura aerului nu scade sub +16 grade.

Sortare după: Preț Data
Obiecte: 0
Obiecte: 20 40 100
Obiecte: 20 40 100
De ce investitorii din întreaga lume cumpără proprietăți în Turcia?

Turcia – este o țară mică, cu o bogată cultură, patrimoniu istoric, o bună economie și o infrastructură. Stațiunile acestei țări sunt cunoscute de întreaga lume, în plus, printre compatrioții noștri această zonă este una dintre cele mai populare în industria turismului, iar proprietățile imobiliare din Turcia acționează adesea ca o investiție profitabilă. «Arbat Homes» – este o agenție imobiliară cu dezvoltare dinamică și dezvoltator imobiliar din Turcia. De-a lungul anilor de existență, a reușit să câștige o reputație excelentă ca partener profesional fiabil.

Printre obiectele oferite de Arbat Homes sunt terenuri, clădiri noi și case de locuit în cele mai pitorești colțuri ale țării. Dintre acestea, desigur, există proprietatea care este ideală pentru dvs.!

Cumhuriyet Mah. Namik Kemal Cad. No: 8A/C Mahmutlar / Alanya / Antalya / Turkey.
Turkey Tel: +90 530 442 42 33 | Moldova Tel: +373 698 33 11
Copyright Arbat Homes © 2012 - 2019. Toate drepturile sunt rezervate.
Solicitare apel / consultare

Trimite
Comandă bilete

Send